Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Wordt iedereen gestalked door 010-8513500?

Ik word er helemaal gek van, word op één dag wel 2-3 x gebelt!

Nou wij hier ook al om gestoord van te worden!!! gaat hele dag door!

Ik word elke dag (al ongeveer 2 weken) door dit nummer gebeld. Ik ben nog nooit thuis geweest toen ze belden. Als ik het terugbel, gaat het 2 x over en dan klinkt het bezet. Heel vreemd. Ik vind het heel vervelend dat iemand mijn nummer belt en dat ik niet weet wie het is. Wie heeft een idee?

Wij hebben er ook last van. We zijn denk ik een keer of vier gebeld...

Vandaag ben ik erachter gekomen wie achter dit nummer zit. Ze introduceerden zichzelf niet en vroegen me gelijk of ik gebruik maak van een credit card of een doorlopend krediet. Ik antwoordde ze toen dat ik dat absoluut niet zou vertellen aan een organisatie die zichzelf niet introduceert. Zo kwam ik erachter dat het gaat om de organisatie "verbeter je koopkracht". Nooit van gehoord, maar het zal wel gewoon gaan om de zoveelste goedkopere lening...

Worden ook iedere dag wel een keer erdoor gebeld en 't lijkt wel steeds later te worden op de dag. Krijg nooit iemand aan de lijn, iedere keer bij opnemen wordt verbinding verbroken en krijg alleen bezettoon bij bellen naar dit nr.

Hier precies het zelfde probleem ,alleen duurt het hier al een paar maanden.Heeft iemand enig idee hoe je wel contact kunt krijgen met die lui,want iedere keer als ik oppak word de verbinding verbroken.en waarom doen ze dat dan??ben het zo zat!!!!!!

Ik wprdt er niet goed van ben nu al 3 weken lastig gebeldt door dat nummer heb de informatie lijn gebelt en die gaan het verder uitzoeken en ik denk ook dat ik naar de politie ga valt onder stalking, dat ze de dader maar oppakken wie ons lastig belt en hopende dat hij de rekeningen gaat betalen wat wij aan kwijt zijn, door zijn gestalkt.

---
Ik hoor het graag als je meer weet. Ik wordt namelijk ook elke keer gebeld en na het zoeken op het nummer op internet blijkt dat er nog veel meer mensen door lastig gevallen worden.

ik heb kpn hierover gebeld, wij hebben een experia-box, met een splitter ertussen. kpn vertelde mij die splitter er tusseuit te halen, omdat daardoor ook weleens een storing ontstaat (gebeld worden door een nummer 0000, of en 010
nummer) een ander initiatief is afmelden voor telemarketing op infofilter.nl
---

Ik wordt er ook gek van, elke dag zeker 2 keer gebeld. Kan dit geblokkeerd worden?

----
Ook ik ontvang sinds kort regelmatig telefoontjes van die gasten. Hangen op bij opnemen en terugbellen kan niet. Via de website van Opta (www.opta.nl) heb ik dit nummer opgezocht:
Zoekresultaat


Nummer Status Aanvraagnr Relatienaam


010-8510000
t/m 010-8519999 Toegekend
per 2-1-2002 100764 Versatel Nederland B.V.

Dat nummer is dus eigendom van Versatel Nederland BV!!!!!Ook wel tele2 genoemdn, maar dat is weer een heel ander verhaal. Succes.
-----
[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends