Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

0034911430500?

van wie is dit telefoonnummer

ik heb geen idee, werd net door een idioot gebeld die zei dat i van vodaphone was en wilde een abb aansmeren.
Hij zei frits barend te heten en er volgde een lang en idioot gesprek, waarbij hij tot 2 maal toe terugbelde.
hij zei te bellen vanaf 020 1234567.
Totale mafkees!!!

Ook ik ben de afgelopen dagen meerdere malen beld via nummer 0034911430500. Als je terugbelt krijg je geen verbinding. Goed om te weten dat het om een aanbieding gaat. Neem ik niet meer op!!

Ook ik werd zonet gebeld via nummer 0034911430500, maar was te laat om op te pakken, toen ik het nummer terugbelde was er inderdaad geen verbinding.


Hallo ik ben net ook door dit nummer gebeld kan dit kwaad
Groeten JP

Heb zoeven ook telefoon gehad vanaf dit nummer. Het lijkt mij een gevaarlijk nummer. Ik denk dat als je die oppakt ergens geld vanaf je rekening wordt gehaald. Dis laten liggen die telfoon.

Ook ik ben gebeld door dit nummer, ik heb Vodafone gebeld. Daar wordt gezegd dat het oppakken van je telefoon geen kwaad kan, maar dat je NOOIT op dit soort aanbiedingen in moet gaan. (Vodafone belt nooit met een nummer uit het buitenland).

Wij zijn laatst ook 2 keer door dit nummer gebeld (0034911430500) maar hebben het gelukkig gemist. Het gaat wel zo kort over dat je de kans nog niet eens krijgt om op te nemen. Ze hopen dus dat je daarom terug gaat bellen en dan kost het je geld.

Weer gebeld door dit nummer. Hij moest mijn broer hebben en zei dat hij een telefoon had gewonnen ter waarde van 200 euro met alles erop en eraan.
Ik vroeg hem toen waarom hij met een buitenlands nummer belde.
Toen zei hij dat ze storing hadden en via de sattelite van Frankrijk belde.
Toen ik zei dat ik het niet vertrouwde zei hij dat ik een telefoon zou mis lopen. Toen ik zei tegen hem dat mijn broer hem net nog had gewonnen wist hij niet veel meer te zeggen.

Ik ben ook net door dit vage nummer gebeld, was net te laat om op te nemen, dus dacht laat ik eens terugbellen en inderdaad geen verbinding. Heel vaag allemaal.
Gelukkig ben ik niet de enige.

Net een aantal keer gebeld door dit nummer... er zitten verschillende mensen achter die wel gewoon netjes nederlands praten en zeggen van Vodafone te zijn. k heb ze hun verhaal niet af laten maken maar verzocht me nooooit meer terug te bellen en mijn nummer uit hun lijst te verwijderen. Daarop werd ik gewoon weer teruggebeld en een uurtje later nog een keer. Daarop ben ik erg boos geworden en gewaarschuwd dat dit de laatste keer was dat ik vriendelijk bleef. Blijkbaar hebben ze mjn nummer van een of andere enquete die ik eens heb ingevuld... Geloof echter niet dat ze van vodafone zijn.
[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends