Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Van wie is het telefoonnr 036082400?


Eigenlijk wel 'grappig'...
Alle mensen hieronder (behalve de eerste reactie) klagen dat ze 'ongevraagd worden gebeld', doch lieten ze allen hun telefoonnummer en/of email adres achter op zowat elke beurs/evenement in de hoop iets gratis te krijgen.
Om dan achteraf zielig te doen als die telefoonnummers niet zijn weggesmeten en mensen effectief ook werken.

Misschien ook eens een 'denkbewijs' uitreiken, vermits diploma's blijkbaar enkel schijnen te werken in de ambtenarij/politiek.

Een ex-callcenter medewerker die als ondernemer callcenters inzet.
(Mijn excuses als u 'ongevraagd wordt gebeld' na het invullen van een briefje op de volgende wijnbeurs)


-----------------
blijkbaar gaat het om een callcenter met vrij onschuldige werkende mensen die toch proberen hun job te doen... (k heb me wel efkes kwaad gemaakt aan die telefoon in het begin... hihi)
ik herinner me wel dat ik zo'n drie jaar geleden iets invulde ivm met slips voor mijn echtgenoot...
nu stelden zij, goedkope damesslips voor...
dus geen schrik dus voor dit vervelende nummer!!

036082400

De oplossing om van deze stalker af te geraken zou naar de telefoonprovider bellen en een klacht indienen.
De tijdstippen en data moeten wel bijgehouden worden (ongeveer 5 à 10 zijn al voldoende).
(k begin zelfs te stressen dat het om een inbraak te plannen is en te kijken wanneer we thuis zijn, gelukkig zijn we er wel op die tijdstippen maar nemen we geen onbekende nummers op)

Dit nummer belde me op, op:
-23/01/10: 15u30
-23/01/10: 14u
-22/01/10: 15u30
-22/01/10: 14u
-21/01/10: 16u48
-21/01/10: 14u13 hier nam mijn echtgenoot op en een man beweerde te bellen voor mij ivm een lingeriewinkel/lingeriebedrijf!
-20/01/10: 17u12

------------------------------------------
-20/01/10: 10u12
-19/01/10: 13u56
-19/01/10: 10u41
-18/01/10: 17u31
-18/01/10: 9u56
-15/01/10: 14u47
-14/01/10: 16u15

Op 25/01/10 om 16u20 belde ik terug,... bezettoon...
om 17u08... bezettoon...

ik ben reeds de laatste weken 10maal opgebeld geweest door dit nummer, ook dit weekend, op zaterdag!! Ik neem niet op als het een onbekend nummer is. ik heb uiteindelijk ook een gsm en daar word ik normaal op gebeld, niemand van ons kennissen kent eigenlijk onze vaste lijn...
Mijn echtgenoot nam reeds eens op (de telefoonlijn staat op zijn naam) en toch vroegen ze expliciet naar mij...
We zijn de code van onze voicemail vergeten dus geen idee of er daarop boodschappen worden nagelaten... (en k vertik het zowiezo om naar belgacom te bellen voor die code want dat duurt dan ook weer uren!!)

ook wij zijn in ned. al verschillende keren gebeld, heb nog niet op kunnen nemen, maar zoals ik nu lees, kun je dat beter niet doen. gelukkig worden wij zelden tot nooit vanuit belgie gebeld we herkennnen dus meteen het nummer. ben erg benieuwd naar de reden van het bellen.
maar om hiermee naar de politie te gaan lijkt me erg ver gaan.
we bestellen nooit iets vanuit belgie of laten daar een adres achter. erg vreemd.
groet

niet van mij bel gewoon ff!!!!

Probeer jij dat maar eens... Zal je direct merken waarom we vragen van wie dat nummer is.

Van Wegener uitgeverij België
Vanwege drukte bellen ze vanuit België

Ik krijg elke 2 dagen telefoon van dit nummer, en als ik opneem leggen ze onmiddellijk af...? dit heeft toch niks te maken met die uitgeverij?! Of wel?

ik ook al 2 dagen telefoon van dat nr. Overbezettoon als ik terugbel.

Ik heb vandaag (04/01/2010) 2X telefoon gekregen van dit nummer.
Ze vraagt bij mij expeciet naar mijn naam (woon bij mijn ouders en heb deze nummer nergens doorgegeven). Nu heeft ze mijn gsm-nummer maar hier belt ze niet op. Sinds wanneer hebben jullie last van dit nummer? Heb ook overbezettoon als ik terugbel.

heb net zelfde scenario meegemaakt...

van een ambetante madam die u iets wil verzakken! niet opnemen!

Heb al sinds 16/12/2009 last van dit nummer

Bij mij was het een man

Bij mij is het ondertussen 3 weken, in het begin werd er een boos bericht nagelaten op mijn voice mail van een man met een Antwerps accent. Belt mij alleen op werkdagen tss 15u en 19u. Belgacom vindt dit ook bizar, hun advies is aangifte doen bij de politie!

Heb 04/01/2010 rond 23 uur terug gebeld naar dit nummer en ik kreeg de melding dat dit nummer niet is toegelaten, Belgacom heeft dit nummer een paar weken geleden gebeld en ook zij kregen bezettoon. Vandaag heeft dit nummer mij weer gebeld maar ik neem niet op.

Dit nummer staat idd niet geregistreerd bij Belgacom.


Vandaag ook gebeld vanaf dit nummer door een Dame, Zou een opvolging zijn van een enquête ingevuld door mijn echtgenote 2 jaar geleden ivm met lingerie. Heb gevraagd om ons niet langer te bellen. Ik werd doorverwezen naar een website. http://www.robinson.be

Heb het meteen ingevuld maar een en ander is niet correct, ik wil uitsluitend door het bedrijf dat nummer +32 3 6082400 hanteert en niet door alle bedrijven niet meer gecontacteerd worden.

een paar weken eerder ook gebeld en toen was het voor enkele vraagjes van de bank waar mijn echtgenote aangesloten was. Zelfde nummer (ben niet 100% zeker)

Toen ik probeerde feedback te geven dat het nummer reeds de nodige controverse genereerde via het internet werd er abrupt ingelegd.

BELANGRIJK BERICHT: geef aub geen persoonlijke info door aan dit nummer want dit is puur bedrog. Bij mij gaven ze zich uit voor Pabo, heb hen gecontacteerd, helaas Pabo belt geen mensen op... Bij deze wees gewaarschuwd!

------

Ik ben ook al meerdere keren door dit nummer gebeld. Eerst zeiden ze nooit wat maar vanavond hoorde ik ineens een man die zei dat hij van blokland andorra was..?

Ook ik kreeg al enkele malen telefoon van dit nummer. als ik terugbelde, kreeg ik steeds de overbezettoon. Daarnet, 13 januari 2010 om 18.30 uur opnieuw. Mijn dochtertje van 8 nam de telefoon op en zei: met Laura, met wie spreek ik en toen werd er gewoon ingehaakt. Echt dégoutant.

Ik krijg nu ook al 3 dagen na mekaar oproepen van dit nummer en idd als je afneemt, wordt er ingehaakt, als je dat nr opbelt krijg je dat de abonnee niet beschikbaar is. Idd heeeel vreemd, ik ga ook es met belgacom contact opnemen. dd 15/01/2010

Wij hebben ook vandaag (16/01/2010) 3 keer telefoon gekregen van dit nummer en hebben ze 2 keer direct dicht gelegd. Toen mijn man de derde keer opnam hebben ze wel gezegd wie ze waren: van uitgeverij ATLAS. Dit kan kloppen want mijn man had onlangs alles opgezegd wat hij hierbij had en nu wouden ze ons overtuigen om terug een reeks te kopen van iets. We hebben niet toegehapt en hopen er nu vanaf te zijn. we verstaan ook niet waarom ze de eerste keren dichtgelegd hebben. Omdat ze per sé direct mijn man aan de lijn wilden???

ik kan dit bevestigen. vandaag ook zo'n telefoon (dd18/1/10)en begin deze maand ook al. na het lezen van bovenstaande weet ik het nu wel zeker
bij volgende keer schakel ik door naar de politie.


Beste,

ook ik ben al meermalen door datzelfde nummer gebeld, proberen terugbellen maar kom telkens uit op bezet en andere boodschappen in de aard van bovenstaande

indien het blijft duren contacteer ik ook belgacom of politie

suzanne1

Ook ik werd vandaag voor de eerste keer opgebeld door dit nummer. Aangezien ik aan het werk was, had ik het niet gezien. Ik belde daarnet terug en ik kreeg te horen 'deze belgacom abonnee kan u momenteel niet beantwoorden'. Ik kreeg tevens een voicemail bericht van 1 minuut, maar er was niks te horen 1 minuut volledige stilte :s

Dit nummer heeft ons ook div. malen gebeld. Paar maal teruggebeld echter na enkele seconden een toon wat op ingesprek lijkt. Zeer vervelend, hopelijk niet zo'n nummer dat je geld aftroggeld via je provider. Deze heb ik intussen geinformeerd hierover. Pink************************************************************************************************

Ook ik ben al meermaals opgebeld vanop het nummer 036082400. Het probleem is hetzelfde als dat van de mensen hierboven. Telkens wordt er na een paar seconden ingehaakt. Als je zelf naar het nummer wil bellen om te vragen dat ze stoppen met bellen, krijg je de bezettoon.

Telenet heeft me aangeraden om klacht neer te leggen bij de politie met datum en uur van de oproepen. Ik zal dat dan ook doen en ik raad iedereen die door dit nummer wordt opgebeld om dit ook te doen. Hoe meer mensen klacht neerleggen bij de politie, hoe sneller we van die telefoons van af zijn. Als niemand het doet, blijft het duren.

************************************************************************************************
Al 3x gebeld door dit nummer. 19/01/2010 2x kort na elkaar rond 16u30 op men werk, daar kan ik gsm niet opnemen. Vanmorgen 22/01/2010 om 10u weer, ik neem op en ze leggen neer. Bel onbekende nummers nooit terug maar deze wou ik toch eens googlen, vind ik dit.
--------------------------------------------------------------------

Ook de laatste week al vijf malen gebeld, neem nooit op bij onbekende nummers. Geen voicemail inspreken, blijven bellen... Is hier al iets met de klacht gebeurd?


sinds 19 januari ook al vier keer gecontacteerd geweest, ik neem zelden op als ik de nummer niet ken, ze moeten maar een bericht nalaten. ik dacht al dat het weer zoiets bizar ging zijn. Vorig jaar ook meegemaakt. snap hun bedoeling niet!Juist telefoon gekregen...ervoor ook al een paar keer zonder antwoord!!Het nummer is van Neckermann voor een aankoop van 100 euro waar je dan 30 euro korting op krijgt.Ze belde daarnet en gaven geen antwoord...na ik fuck you riep belden ze me terug om te zeggen dat ze Neckerman zijn dat je 30 euro korting krijgt bij aankoop van 100 euro en dat ik dan in de catalogus mocht zien en me morgen zouden terug bellen om de bestelling op te nemen!!En nu ik het me herinner vorig jaar rond deze periode hebben ze de actie ook gedaan!!!


Zonet 27/01 telefoon gekregen van dit nummer. Het ging over lingerie. Ben er niet op ingegaan. Misschien een tip voor mensen die vaak gebeld worden door dit nummer: Je kan dit nummer gewoon blokkeren in je gsm. Zo ben je er ineens van verlost :-)


Wij worden nu al meer dan anderhalve week gebeld door dit nr..
Ik wordt er gek van.


Ik ben enkele keren gecontacteerd door deze nummer. Telkens als ik vraag wie aan de lijn is, wordt de telefoon afgelegd. Dit zijn louche mensen met niet z'on vriendelijke bedoelingen. Het beste is dat je dit nummer laat blokkeren op je vaste lijn en GSM. Kan iemand achterhalen van wie dit nummer is?

-----------
Idem hier krijgen elke avond tussen 19.00 en 20.00 een oproep van dit nummer (nu al bijna 2 weken, sinds begin februari 2010), het duurt maar heel even en als we opnemen haken ze gewoon terug in. Aan de andere die er al last van hadden, hoelang duurde dit bij jullie /sinds wanneer is het gestopt? Ook wij stappen morgen naar de politie om een klacht in te dienen. Zeer bizar verhaal...

-----------

Idem, krijgen de laatste twee weken regelmatig een oproep van het nummer 036082400. Eénmaal, de eerste maal, werd gevraagd of echtgenote net thuis was. Nadien bleven regelmatig, op alle momenten van de dag oproepen van dat nummer komen, zonder spraak. Na enkele seconden werd opgelegd.
Heb getracht via 1207 houder van het nummer op te vragen. Daar wist men te vertellen dat er al meerdere vragen , en klachten waren over dat nummer. Zou gaan om een nummer van een binnentoestel van een bedrijf. Meer wist men niet.
Via of Telenet, of Belgacom kan men vragen om nummer te blokkeren.

-------------
juist telefoon gekregen van dit nummer, ze vroegen naar men moeder en wanneer deze thuis ging zijn? Ze gaven zich uit voor een verzekeringsfirma in de buurt waar ik nog nooit van had gehoord.
Moet ik nu vrezen voor een inbraak ofzo?
Het belletje ging pas rinkelen wanneer ik het nummer zag, want de de code die op de display stond klopt niet met het gebied van waaruit ze zogezegd belden
26/02/10

***********************************************

Ik werd vandaag 10/03 ook gebeld door dit nummer, toe ik opnam werd er ingehaakt.
Nummer opgevraagd via 1919.
Ik voel me echt niet veilig meer!
Als alleenstaande mama!


*******************************************
Sinds deze week (week van 08/03/) worden wij ook steeds opgebeld door dit nummer. Als je terugbelt krijg je bezettoon.


*********************************************

Ik krijg ook sedert vorige week regelmatig missed calls op mijn gsm van dit nummer . Ze laten nooit een boodschap achter , waardoor ik argwaan kreeg en op zoek ging via google naar de eigenaar van het nummer . En zo kwam ik hier terecht .
Hopelijk stopt het vanzelf , maar weet nu tenminste dat ik best niet opneem .


dit zijn de mensen die achter het nummer zitten
http://www.callcentereurope.nl/BE/NL/routeplan.htm

*********************************************
Ik ben vandaag ook opgebelt door het nummer 036082400, jammer genoeg had ik mijn gsm te laat gehoord en callback wordt niet aanvaard...
Ik hoop dat ze nog eens terugbellen, en dan ga ik me eens lekker laten gaan tegen dit stel idioten.
Ik heb trouwens heel deze tekst gekopieerd en naar de politie doorgestuurd. Dit kan echt niet!
(Jeroen)
*********************************************

twee keer aan de lijn gehad vandaag...geen reactie...als het blijft duren leg ik klacht neer...bende onnozelaars Peter !

*********************************************
Ik heb eens gemaild naar de politie en dit kreeg ik als antwoord:

Geachte heer,

Ik heb uw mailbericht goed ontvangen. Het werd intussen overgemaakt aan de bevoegde dienst. Ik verwacht dat zij u zo snel mogelijk zullen antwoorden.

Met vriendelijke groeten.

Christel De Clerck
secretariaat van de korpschef

(Jeroen)
*********************************************
Het begint hier ook sinds vandaag, 23/03/2010, België, West-Vlaanderen.
Deze morgen 1 maal geantwoord en overbezettoon gekregen.
Vanavond na 20u 2 keer geantwoord en niets...
Ik stond al klaar om ze goed van wol te geven, want was ondertussen ook op deze uitleg gevallen én wij staan al een hele tijd op de Robinson lijst, maar er is gewoon niemand!
Mijn man heeft meerdere malen geprobeerd terug te bellen, maar krijgt iedere keer de overbezettoon.
Als dit zo doorgaat, stuur ik het ook door naar de politie, ben de tijdstippen al aan het noteren!
Als er iets op mijn zenuwen werkt, dan is het wel die ongevraagde oproepen op om het even welk tijdstip van de dag of de week!
*********************************************

gebruik wel altijd condooms aub

[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends