Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Van wie is telefnummer zoeken 088213213341?

Hey dat is raar! ik werd net door dat nummer gebeld!

zojuist 23.08.2008 12.55 ben ik ook gebeld door het bewuste +88 nummer
Vorige week maandag werk een vriend van mij ook al gebeld door hetzelfde nummer.

wat is hier aan de hand?


ben online met iemand ander en die meldde dat het met internet telephony routing te maken heeft. Weet ik alleen nog niets

Ik ben ook vandaag, 23-08-08, gebeld door dit nummer. Heeft iemand hier al meer info over?
Goedemiddag!

Vanmorgen ben ik ook gebeld door hetzelfde nummer. +88 21 321 3341

Zal wel een chinese provider zijn die nummers aan het verzamelen is.

Goede Middag!!
Ik ben vandaag ook gebeld door dit nummer op 23/08/2008 om 12:14. ik vind dit wel heel erg raar. ik heb niet opgenomen. iemand anders wel? zo ja, wat krijg je aan de lijn??
Groetjes

Nog meer mensen info??

LEES ONDERSTAAND!
Waarschuwing voor raadselachtige 0088-nummers
Uitgegeven op donderdag 21 augustus 2008 om 11:07:29

(Novum) - Wie wordt getelefoneerd door een 0088-nummer, moet niet zomaar terugbellen. De Opta waarschuwt voor mogelijke misleiding met deze nummers. De telecomwaakhond heeft klachten binnengekregen van mensen die werden gebeld door een onbekend 0088-nummer en vervolgens niets hoorden. Toen ze terugbelden, kregen ze een onbegrijpelijk bandje aan de lijn en betaalden daarvoor vijf euro per minuut.

"De schade zal niet schokkend zijn", zegt een woordvoerder van de Opta. "Maar mensen houden er een onbehaaglijk gevoel aan over en het lijkt op misleiding." De woordvoerder probeerde de lijn zelf uit en hoorde een onduidelijk verhaal over 'happy voicemail', waarna ze een keuzemenuutje kreeg voorgeschoteld. "We willen wel benadrukken dat je natuurlijk zelf beslist of je terugbelt en hoe lang je naar zo'n bandje luistert. Al willen veel mensen nu eenmaal graag weten wie er gebeld heeft, dat is logisch." De Opta weet niet om hoeveel gedupeerden het gaat.

De 0088-nummers zijn bedoeld voor satelliettelefonie. Dat maakt ook dat de kosten voor de gesprekken zo hoog zijn. De Opta heeft de klachten inmiddels doorgegeven aan de ITU, die verantwoordelijk is voor de satellietnummers. "Deze nummers vallen niet onder de Nederlandse wet, zegt de woordvoerder. "Dus het is aan de ITU om hier iets mee te doen."[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends