Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

WIE HEEFT TELEFOONNUMMER 0367115077?


BESTE MENSEN,

GRAAG WIL IK MEDEDELEN DAT DIT NUMMER KOMT VAN EEN PROFFESIONEEL ADVIES BUREAU!! WAAR IK JAREN MIJN VERZEKERINGEN HEB LOPEN!
DIT BEDRIJF BELT ALLEEN MENSEN OP DIE AANGEGEVEN HEBBEN DOOR MIDDEL VAN EEN ENQUETE INTERESSE TE HEBBEN IN EEN FINANCIEEL PRODUCT.
DE REDEN DAT ER MEERDERE MALEN WORD GEBELD IS OMDAT HET EEN AUTOMATISCH SYSTHEEM IS WAT VEEL BEDRIJVEN HANTEREN.
DAT BETEKEND ALS JE NIET OPNEEMT ZE DAN NETJES BLIJVEN TERUGBELLEN TOTDAT ZE U KUNNEN HELPEN EN U VAN DIENST KUNNEN ZIJN. (EEN STUKJE SERVICE)
INFO FILTER ZAL ZEKER NIET HELPEN OP HET MOMENT DAT U ZELF ER BEWUST VOOR KIEST EEN ENQUETE IN TE VULLEN EN AL JE PERSOONLIJKE GEGEVENS ACHTER TE LATEN INCLUSIEF JE TELEFOONNUMMER WAAR JE OP GEBELD WORD!
DUS EEN TIP: WENST U NIET VAN DEZE SERVICE GEBRUIK TE MAKEN VUL DAN GEEN ENQUETE IN.
HET LIJKT MIJ STERK DAT JE GEGEVENS DOORGEEFT BIJV. EEN BANKREKENINGNUMMER TERWIJL JE ZELF HIERBIJ EEN KEUZE HEBT, DIT IS UITERAARD NEEM IK AAN NIET VERPLICHT!
TEVENS IS HET ZO DAT BIJ ELK ADVIESBUREAU/BEDRIJF/BANK ER KLACHTEN ZIJN, DAAR ONTKOM JE NIET AAN EN DIT IS MENSELIJK!

MET VRIENDELIJKE GROET,

HENK

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ik ben vanaf 18:22 3x door dit nummer gebeld, steeds terugbellen helpt niet want je krijgt een ingesprek toon.
Wel vreselijk irritant, wie of wat het ook is.
Ben ook al paar keer gebeld, zelfs mijn dochter (11 jaar!). Zij belde terug en men vroeg direct haar rekeningnummer, zonder uitleg te geven waarom zij gebeld werd. Gelukkig was ze zo verstandig meteen het gesprek te beeindigen...

Wij hebben van onze provider begrepen dat er een formulier ingevuld kan worden wanneer de eigenaar van het nummer na 2 waarschuwingen uit de lucht gehaald kan worden en zelfs definitief geblokkeerd wordt. Althans via Vodafoon met andere providers geen ervaring.
Succeswij hebben de zelfde ervaring met dit bedrijf bel 036 7115076 krijg je wel iemand aan de telefoon!!!======================================================================
========================================================================
========================================================================
22/10/2009:

Zojuist contact gehad met Coolwave Comm. Ik kreeg in m'n mail in gebrekkig maar duidelijk Nederlands onderstaand antwoord (citaat):

"Ik heb dit uitgezoekd and dit nummer is inderdaad gehost op ons (Coolwave's) netwerk, maar ons relatie (direkte klant) is weer een andere partij. Hun klant is het gezochte callcenter. Ik heb het an onze klant uitgelegd en om een oplossing verzoekt. Ons klant heefd inmiddels met het callcenter gesproken en de klachten neergelegd. Het callcenter geefd aan, dat zij geen "cold-calling" doen, maar alleen nummers/mensen bellen die zichzelf over een webpagina geregistreerd hebben. Wij als Coolwave hebben daar geen inzicht in en kunnen da ook niets an doen, maar het callcenter gaat een "callback"-service op dat specifieke nummer inrichten waroop mensen kunnen terugbellen, om dit af te bestellen. Zij gaan dit zo snel mogelijk doen"

M.a.w. er líjkt voorzichtig enige hoop op een oplossing.
Tenminste, ik geef het een kans.

========================================================================
========================================================================
========================================================================
+31 20 262 6090 is hun nummer die ook daar je klacht in.Heel irritant ik raad iedereen aan om onderstaand nummer te bellen zij zullendit dan oppakken er is namelijk wetgeving over. zie hieronder.

Tiplijn
Heeft u een tip over een mogelijke overtreding van de telecommunicatie- of postregelgeving?

Belt u dan met OPTA's telefonische tiplijn via (070) 315 91 80, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 -17:00 uur. U krijgt dan een medewerker van OPTA aan de lijn. Probeert u de vermoedelijke overtreding zo concreet mogelijk aan regels uit de Telecommunicatiewet of de Postwet te relateren. Mocht er aanleiding zijn voor nader onderzoek, dan is het mogelijk dat OPTA contact met u opneemt voor aanvullende informatie. U kunt er wel voor kiezen om anoniem te blijven door uw naam en/of werkgever niet te noemen.


*&*&*&
Na wat speurwerk via opta is de eigenaar CoolWave Communications BV
is a new Telecommunications Company serving the rapidly growing market for voice, voice-mobile, VOIP, internet, data and fiber services.

CoolWave Communications BV is headquartered in WTC Schiphol Airport, Netherlands, has offices in the Netherlands and the USA, and provides telecommunication services in several countries accross Europe and the US.

On its high-grade network CoolWave Communications offers high quality, competitively priced services in the B-2-B and Consumer market.

Please be invited to go through our web pages and read more details about CoolWave Communications BV, its staff, its services and how to contact us.

Zij spammen de boel nummers halen ze via openbare informatie.

Als je aangifte doet bij OPTA kunnen ze er wat mee

Ferry08-07-2009
mij heeft hij ook gebelt het is een marocaanse of turkse afkomst en het is geen call center want ik doe nooit mee aan die onzin ook niet op internet heb geen vaste lijn belt mij op mijn mobiel zomaar.
mag dit dan maar zo als hij door gaat kan je 1888 bellen en vragen waar dit nummer vandaan komt of aan gifte doen want dit klopt gewoon niet. heb ook terug gebelt idd geen gehoor maar hoe kan hij ons bellen dan, dat snap ik niet een call center kan je ook zelf bellen en is meestal anoniem. wie is dit en waarom call center is open tot 9.00 sávonds en belt ook na negenen. 036 is almeren en op internet niks over te vinden.
wie weet iets. gaan we er even langs hahahaha.

03-07
Dit telefoonnummer belt dagelijks. De eerste keer afgelopen maandag 29 juni. Na een aantal malen op een ongelegen moment, heb ik in de avond opgenomen. Het betreft een callcenter, welke uitvaartverzekeringen wil verkopen. Deze heb ik verzocht niet meer te bellen. Geen interesse.
Helaas de boodschap is niet duidelijk geweest blijkt, aangezien ik nog steeds iedere dag wordt gebeld.
Ik neem niet meer op. Advieseer dit aan ieder ander. Het houd vanzelf op.


01-07-2009

Ook ik wordt nu al een paar dagen door dit nummer gebeld, echt te irritant. Maar mn speakertje is stuk dus degene die mij belt kan mij niet horen dus heb nog steeds niet opgenomen eigenlijk.
Maar dit is toch wel heel vreemd dat er zoveel mensen gebeld worden met dit nummer.
Ik heb laatst ook wel een enquete ingevuld maar ben halverwege gekapt met invullen maar krijg toch mails nu...dat vind ik ook niet echt tof.


6Ik wil ook graag weten van wie dit nummer is. Dit nummer belt mij regelmatig, als ik dan opneem word er snel opgelegd. Vervolgens bel ik terug en dan krijg ik een afsluit toon.

0367115077

Same here.
Wordt gebeld maar krijg diegene niet te pakken.. Raar.

Ik heb hetzelfde probleem dus als iemand het antwoord weet graag

----

ook ik wordt nu al 2 weken door dit nummer gebeld!!! kan dus ook niet terug bellen, nummer is altijd bezet dan!

15-06-09
Ook ik wordt gebeld door dit nummer.. :-S


17-06-2009
En ja hoor, ook ik wordt gebeld door dit nummer!!! Of mijn vader er is??? Wanneer ik deze vraag met nee
beantwoord wordt er gezegd "ok, dat zal ik even noteren"???????????

20-06-2009
weet iemand al van wie het nummer is?
ik heb meegedaan aan een aantal enquêtes op internet, jullie ook? misschien dat het daardoor komt, dat het een of ander bedrijf is?

25-06-2009
ook ik word door dit nummer gebeld maar als je het terug belt dan krijg je een ingesprektoon
ik heb ook met een enquete mee gedaan via internet
en ik vind dit een misselijke manier van mensen plagen
ik weet wel dat 036 almere is en dat 7 een begin nummer van scarlet is
ik vind het raar denk dus dat het de enquete's komen die we op internet hebben gedaan
heel raar

25-06-2009
Ik word ook door dit irritante nummer gebeld de hele tijd.
Heb zelf ook wel eens zo'n enquete ingevuld en baal ervan dat dan al je gegevens gepubliceerd worden.
Wat je eventueel kan doen, is je inschrijven op infofilter.nl, mocht je ook nog last hebben van andere bedrijven.

Ook ik heb 2 dagen geleden aan een enquete meegedaan en daar moest ik mijn telefoonnummer invullen anders kon je niet meedingen voor een prijs.
en nu heb ik ook meegemaakt dat dit nummer wordt gebruikt om mij te bellen en dan opgelegd wordt.
Dit geeft je een heel onzeker gevol

29-06-2009
Ik werd regelmatig door het nummer 0367115076/77 gebeld en zodra ik opnam werd de verbinding verbroken. dit nummer kan je ook niet terug bellen.
Ik vermoed dat het Callcenters zijn, waar technisch iets fout zit in hun systeem.
Ik hoop niet dat het hackers zijn?

08-07-2009
Onbekende bellers, vreemde enquetes = niet opnemen en uitkijken met de enquete!
Met de enquete wordt de beller alleen rijker aan informatie over de beller, maar hij duikt in de anonimiteit. Mijn oplossing: onbekende en/of onderdrukte nummers laten weigeren door de provider. Scheelt je meteen een hoop ellende en daar kan ik nu over meepraten, want wij kunnen niet door deze bedrijven meer gebeld worden. In andere gevallen staan er oplossingen in de teksten hierboven.
Dit ter aanvulling...

15/07/2009
Ook ik wordt dagelijks tig- kee gebeld door dit nummer!wordt er kierewiet van....als ik terug bel is het steeds in gesprek!erg vervelend.


HAY OOK WIJ ZIJN DE PINEUT VAN DEZE ONGEIN
MAAR MIJN VRAAG IS KAN DE GEMEENTE ALMERE OF SCARLET ER NIETS AAN DOEN
DAN IS IEDEREEN VAN DIT PROBLEEM AF
DUS ALS IEMAND VAN SCARLET OF DE GEMEENTE ALMERE MEE LEEST EN DAT DOEN ZE WANT WIJ ZULLEN NIET DE ENIGE ZIJN
DAN ZOU HET U SIEREN OM HIER EEN EIND AAN TE MAKEN
MET VRIENDELIJKE GROET
M.JELLEMA
PURMEREND

05-08-09

Sinds gisteren worden wij alsmaar gebeld door dit nummer na enig speurwerk via internet kwam ik hier terecht ik neem niet meer op elke keer als ik opneem word de telefoon dr op gegooid wat ik vreemd vind is dat je het nummer miet meer terug kunt bellen alsmaar in gesprek toon vind dit niet tof dat dit gebeurt maar ik vermoed als je geen reactie dr op geeft dat het wel een keer op houd
grz

08-09-09
Zojuist ben ik gebeld door het toch al wel beruchte 036 nummer! Dus k t opzoeken via telefoonnummer naar adres: resultaat: NIKS! Heb k t nummer maar bij Google ingegeven: BINGO! Zag meteen meerdere links, waaronder die van deze site! He dacht k, r staat bovenaan de site ook n 020 nummer, laat k die eens bellen! Krijg k een of ander duf Engels sprekend wijf aan de lijn! Maar k heb zoiets van ja hallo, k ben in Nederland en bel een Nederlands nummer, dus maar lekker op zn Nederlands he? Nou, daar begon t gezeik al, ze kon geen Nederlands, dus of t in t Engels kon.... nou, vooruit dan maar! K meteen vragen hoe ze aan mn nummer kwamen he, krijg k zo van ja k begrijp je niet, vanuit welk bedrijf bel je en die shit! Maar had geen zin verder om zo een die doet alsof ze t niet begrijpt aan te moeten horen, maar goed, ga morgen de Opta eens bellen, kijken of die wat tegen de genoemde nummers kunnen doen?

groetjes vanuit Geleen

-------------------------------------------
20-10-2009
Ook ik word sinds deze maand dagelijks tig keer gebeld door dit o36 nr... Ik neem al die tijd niet op, maar weet nu (door deze site) dat het dus een berucht nr is. Ook ik heb een tijdje geleden meegedaan aan 1 of andere enquete, dat doe ik dus ook nooit meer.

Terwijl je ondertussen andere wegen bewandeld kun je misschien onderstaande ook alvast in werking zetten, ik wed graag op meerdere paarden in dit geval om dit te doen stoppen:

Wat je kunt doen is bij je provider een formulier invullen voor telefonische overlast, dit duurt wel enkele weken, maar uiteindelijk krijgt degene die belt een schriftelijke waarschuwing, gaat diegene dan nóg door, dan word het nogmaals in de gaten gehouden door je provider en maken zij het nummer EN de naam van diegene bekend aan jou. Ook dan krijgt die persoon een schriftelijke (laatste) waarschuwing. Komt er dan nog één telefoontje van dit nummer, dan word er aangifte gedaan.
-------------------------------------------
22-10-2009
Ook slachtoffer! 2x in de week gebeld. Heb zojuist het 020nr. van Coolwave Com gebeld. Medewerker deed alsof ie niks wist, maar gezien bovenstaand verhaal kan ik dat nauwelijks geloven. Hij zou het uitzoeken.
Waar kan ik er écht van af geholpen worden?
nathan de baare

ben net ook gebeld door dit nr 0367115077 kreeg ook een man aan de lijn ma heb gelijk opgehangen en gekeken waar et nr vandaan kwam via google toen kwam ik hier tog goed dat internet bestaat
als ze me nog es belle ga ik es om hun rekening nr vrage :P en es zien wat ze zegge haha


met vriendelijke groeten nathan-----

Ik ben ook slachtoffer!
Alleen ben ik zo stom geweest erin te trappen en mijn rekeningnummer aan hun te geven.
Weet iemand wat ik nu het beste kan doen?
Mijn bank opbellen om het te blokkeren of aangifte doen bij de politie?
Help!

greets
!!!!!---!!!

Mensen, dit gaat om een 'financieel advies bureau' of ook wel.. een stel telefoon verkopers die alles doen om hun winstmarge te halen! In mijn geval belde ze me om uitvaartverzekeringen maar ze bellen voor nog veel meer!

[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends