Vlaams English Nederlands
Vraag / Antwoord

Welk dorp in nederland heeft netnummer 032?

Zojuist werd ik ook gebeld door onderstaande nummer en idd als je terug wilt bellen dan wordt het nummer 0321820204 in je nummer melder doorgegeven en terugbellen kan niet. Vreemde organistatie................................................


Gisteren 19-10-2009 werd ik gebeld door iemand namens prenatal die in plaats van de ongearriveerde babycadeaudoos heeft mij aangeboden ook namens jonge gezinen een gratis advies van Assurantie zorg. Wij hebben een afspraak gemaakt maar toevallig kon mij man niet en ik was ook een beetje niet overtuigt. Toen ik belde terug op 032 182 02 204 kreeg ik een bericht dat de telefoon is niet in gebruik of uitgeschakelt. Nu zie ik dat ook andere mensen hebben ook zo een nare verhaal als ik.Ik ga ook bij mijn verzekeraar bellen.


>>>
Inderdaad geeft assurantiezorg.nl adviesen na aanleiding van de blije doos,
het blijkt bij jonge gezinnen dat de verzekering vaak verbeterd kunnen worden.
vandaar bieden wij een gratis analyze aan, aan hand daarvan kunt u dan van assurantiezorg.nl een leuke kadocheque ontvangen.
het juiste nummer van assurantiezorg is niet het bovenstaande nummer, dat is alleen het nummer waarmee de callcenter medewerkers bellen, op dat nummer kan je ons niet bereiken.

als het goed is heeft ie ook de afspraakbevestiging ontvangen , daar staat het juiste telefoonnummer op.
0321 - 383870

het netnummer is 0321 en geen 032..

ik snap eigenlijk niet wat er zo naar is aan dit verhaal???

mvg melvin ( Adviseur assurantiezorg.nl )


Hallo
Ik vind het NAAR dat je gebeld wordt, als je opneemt er niets gezegd wordt en als je terugbelt dus niet weet wie het is omdat de telefoon is uitgeschakeld.. gelukkig heb ik internet, kan ik het nummer nazoeken en kom ik op deze site uit.. Dit geeft een stuk rust om te weten wie dat nou daadwerkelijk is..
Aan de ene kant maak je je dus altijd druk om de anonieme telefoontjes.. maar dit soort nummers zijn ook niet bepaald prettig want je weet in eerste instantie alsnog nie wat diegene nou precies van je wil..

Ik wacht het volgende telefoontje wel weer af.

Mvg KarinHallo Karin,

Ik begrijp het probleem, wij hebben een tijd lang een probleem gehad met de lijn in ons callcenter. Dat is inmiddels verholpen. excuses voor het ongemak.

Wij bellen in opdracht van de baby en mama geschenkendoos, om u een aanbieding te doen om geld te besparen.

ik hoop dat ik u voldoende heb geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Vincent ( Commercieel medewerker binnendienst Assurantiezorg.nl )

Dit probleem is er nog steeds wordt je knetter gek van, ze blijven maar bellen, maar wat zeggen ho maar!!!!!!!!!!!!!! erg vervelend, blokkeren kan ook niet zomaar..............

GR Nathalie

Ook hier wordt er steeds weer gebeld...tot het vervelende toe...
En als je opneemt hoor je helemaaal niks!
Hier wordt er bijna elke dag wel gebeld,vaak mis ik de oproepen maar opnemen heeft dus ook geen zin.
Het is op zich niet erg als je een aanbieding gedaan wordt,waarbij je aan kan geven dat je daar niet op zit te wachten..maar dat gaat hier dus niet..
Ik vind het hartstikke asociaal, zeker omdat het maar door blijft gaan.
Buiten dat is het gewoon irritant en onnodig.

Ook ik word regelmatig gebeld door dit telefoonnummer. Heel erg irritant gewoon! Als je terug belt krijg je geen gehoor.
Heeft iemand een tip hoe ik hier vanaf kom?
Ik wil namelijk niet lastiggevallen worden door dit telefoonnummer!
Tips zijn van harte welkom en als diegene die op dit nr. 0321820204 belt zoek iemand anders om lastig te vallen!!!!
En als je dan toch moet bellen bied dan ook de mogelijkheid om je af te melde
yvonne


Het enige wat je kunt doen,is toch opnemen zodra er gebeld wordt,en mocht er een medewerker antwoorden,vragen of ze je nummer uit het systeem kunnen halen.
Vandaag kreeg ik voor het eerst iemand aan de lijn,en gezegd hoe vervelend het is.
Het werdt begrepen,en hij zou mij afmelden voor die belletjes..
Hoop dat dat ook echt gebeurd.
In elk geval vind ik het van prenatal niet zo netjes dat ze dit soort instantie's op je afsturen...
Als je iets wilt...zoek je het zelf toch wel op;)

Nou ik ben t inmiddels spuuuugzat dat gebel naar mijn gsm ! 2x per dag met bovenstaand nummer! Terugbellen wil niet, want dan zou de lijn uitgeschakeld wezen.
Ben wel opgelucht dat ik nu weet wat dit is. Asociaal vind ik het wel dat mijn nr zomaar doorgegeven wordt. Ben hier ook nog niet klaar mee. Ga Radar er zeker bericht van geven omdat ik
er nu inmiddels meer dan genoeg van heb! (moest even me gal spuwen...:-S) Ik weet niet of dit iets uithaalt, maar dan kan ik wel weer mijn ergernissen kwijt. Dit duurt nu al 4 maanden en ik ben bijna geneigd een ander nummer te nemen. Denk niet dat dit de bedoeling is.

Ik kan het mij voorstellen want ik word ook niet graag gebeld met aanbiedingen maar er was een vriendelijke persoon aan de lijn en alles werd goed uitgelegd, ik dacht ach ja, baat het niet schaadt het niet en kijk eens het bleek heel nuttig. Mijn man baalde eerst dat ik een afspraak had gemaakt maar nu geeft hij mij wel gelijk. Dus ik zou eerder boos zijn op de verzekeraars want ik kon besparen op mijn verzekeringspakket en ik was verbaasd hoeveel zelfs. Ik ben dankbaar dat ze me hebben gebeld en er kwam een vriendelijke en deskundige adviseur die alles goed nakeek, het is gewoon een goed assurantiebedrijf en er is niets vreemds mee. Als zij mij niet gebeld hadden had ik het niet geweten en nog steeds teveel betaald.
[vul aan]

Zoek ook bij Google even verder

 


 

 

 

Friends